Lyckad satsning på hemleverans av öl i Skåne

12:17 30 Mar 2020

Sedan en vecka tillbaka har Hönsinge Hantwerksbryggeri erbjudit fri hemleverans av öl till stora delar av Skåne. Konceptet har blivit så uppskattat att det förlängs på obestämd tid. 

Den fria hemleveransen omfattar av legala skäl lättöl och folköl. 
– Vi kollade först med kommunens alkoholhandläggare så att vi fick göra det. Efter ett positivt besked, byggde vi snabbt ihop en webbshop där beställningar och betalningar hanteras. Vi lanserade konceptet i Sociala medier och därefter började beställningarna trilla in. Hittills har vi kört ut över 50 hemleveranser och fler är på gång, säger Magnus Servin, VD och medgrundare. 

Satsningen har blivit så lyckad att bryggeriet nu kommer fortsätta med sitt nya koncept även framöver.
– Nu när vi tvingas tänka annorlunda och hitta nya sätt att arbeta är är jag helt övertygad om att det kommer något bra ut ur det. Vi har även börjat erbjuda våra öl i REKO-ringar i Ystad, Trelleborg, Vellinge, Höllviken, Falsterbo, Limhamn och Malmö, fortsätter Magnus.

Webbshopen för hemleverans hittar du här.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Kol & Cocktails

Första gången jag satte min fot på Kol under premiären blev jag helt tagen. Konceptet är precis som namnet avslöjar kolgrillat, såväl kött, fisk och skaldjur.

Le Cardinal

Krogen som nog alla Helsingborgare har någon slags relation till. Vi har valt att testa och se om det nostalgiska “krysskortet” fortfarande håller måttet.

Krogrecension: Dandy

Dandy som för många mest är känt för sina senare timmar där dryck, musik och dekadens är i fokus har även valt att fokusera på mat.

Peacock Dinner Club


Foto: Thomas Wal

 

Det är nog fortfarande så att de flesta tänker på Peacock som en nattklubb, och inte en restaurang. Men ”dinner club”-idén är där och även om det känns märkligt att lalla ner några våningar under jorden för att få i sig lite mat är det värt det.

Il Dona

 

En promenad från Hovedbanegården, på en av Köpenhamns äldsta gator Magstraede ligger Il Dona. Stommen är italiensk passion med nordiska rötter och även inredningen följer denna paroll. Bastanta träbord och vita bjälktak samsas med italiensk dukning och familjär lyx. Den ambitiösa vinlistan serveras i bålgetingbon till glas och det finns ett 30-tal flaskor att välja på vid vårt besök.

Moriskan Bistro

 

Vid vad som måste kallas Folkets Parks verkliga A-läge har Moriskans Bistro haft öppet sedan sommaren drog sina första andetag. Läget är ofta viktigare än maten på en uteservering och, tycka vad man vill, Moriskans utsikt beskrivs bäst som ett avsnitt Allsång på Skansen regisserat av Romain Gavras.