Krogbranschens stjärnor siar om det kommande året.
Krog: Stockholm
48 timmar carbonara
Björn Werner åkte till Rom med ett uppdrag – att bara äta carbonara.
Karin Nordin: ”Fine dining är inte min grej”
Mellanrätternas tid är förbi. Häktets nya kökschef satsar på klassisk och familjär mat.
Mettigel à la Björn Werner
Så gör du en igelkott av fläskfärs på Björn Werners vis.
Toujours slår upp dörrarna
Tommy Myllymäki och Pi Le fortsätter sitt gastronomiska övertag i NK-huset i Stockholm.
A Bowl and Plates ägare öppnar nytt
Krögarduon Rima Ismail och Samir Kersh öppnar nytt vid Tjärhovsplan.
Nya kvarterskrogen Skörden tar över Stockholmsverken
Nu öppnar Skörden på Rosenlundsgatan 33, i Nooks gamla lokaler.
Här ska Five Guys ligga
Nordens första Five Guys öppnar vid Sergels Torg.
Punsch och poesi på Riche
Elis Monteverde Burrau och Nadia Maghder bjuder in till punschbrunch.
Från bageri till bar
Det populära bageriet Ingrid blir med vattenhål.