Foto: Ted Olsen/Auktionsverket Kulturarena

Nöjesguidens ölmässa i Göteborg

16:45 1 Feb 2018

Skriv upp 10 februari i kalendern, för första gången arrangeras nämligen Nöjesguidens Ölmässa i Göteborg.

Efter fyra år av succé i huvudstaden tar vi nu sikte på landets verkliga ölhuvudstad Göteborg. Den 10 februari intar Nöjesguiden Auktionsverket kulturarena på Tredje Långgatan för en heldag bland bryggare och kranar.  Här har du chansen att smaka på massa god öl från både Göteborg och resten av Sverige. 

  
Nöjesguidens Ölmässa 2016

Vi behöver väl inte säga att årets upplaga i Stockholm blev succé och det samma kommer det bli här? Vi ses på Auktionsverkets Kulturarena den 10 februari! 

Biljetter till Nöjesguidens Ölmässa 2018 i Göteborg hittar du här.

Stad: 
Lokal: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

I ett antal år har Erik Sundfeldt och Lars Olsson med gäng, försett göteborgare med wontons, bao och en massa sugarsnaps. När den fjärde Dubbel Dubbel-restaurangen skulle öppna var hajpen enorm. Lokalen är dubbelt så stor som de tidigare och med ett läge i ett fd. rätt så “ruffigt” område. De som längtade mest efter the grand opening var trots allt GP som efter år av sunkiga mackor från Netto skulle få vällagad lunch – och det fick dem, men middagsgästerna fick vänta lite längre. 

Krogrecension: Bistro Odette

Bistro Odette är litet, men det inte minimalt. Här är det istället familjärt och hemtrevligt på ett sätt jag inte är van vid. Det personliga är återkommande här. Arbetsstyrkan består av de två ägarna, paret Emma och Mathias. Den ena har många strängar på sin lyra och agerar både kock och när behovet finns även servitör. Den förstnämnda är allt i allo – hovmästare, sommelier och servitör.  

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!