MJ's flyttar ut över sommaren

11:55 21 May 2019

I sommar slår prisvinnande MJ's sina påsar ihop med sommarkrogen Ivar och skapar en sommarklubb modell större. 

Den nya satsningen, som kommer att gå under namnet MJ's in the Park, kommer att ha plats för uppåt 1000 gäster samtidigt. Det var i början av maj månad som MJ's skrev kontrakt med sommarrestaurangen Ivar, som öppnade 2018 i den gamla hovrättsbyggnaden vid Malmöhusvägen. 

MJ's in the Park kommer att ha öppet varje fredag och lördag från sista maj fram till någon gång i september. Övriga dagar håller restaurang Ivar öppet som vanligt.
– Det kommer att vara ett samarbete mellan båda aktörerna men vi tar med oss personalen, baren och driver den kreativa verksamheten, berättar MJ's Hedda Wenster.

Förutom barhäng med dj:s kommer MJ’s in the Park att innebära alltifrån livespelningar till modevisningar och andra större arrangemang.
– Vi vill bidra med något extra till Malmö och fortsätta bidra till ett levande uteliv med känsla för både finess och det där lilla extra. På MJ’s sparar vi inte med något så en kommer definitivt hitta en eller annan flamingo i gräset. Tänk Pippa Middletons krocketskola i Vanity Fair.

MJ's sommarklubb håller med ett fåtal undantag öppet fredagar och lördagar hela sommaren mellan 15-01.

MJ's in the Park öppnar den 31 maj. 

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 05, 2019.

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Krogrecension: Sushi Rebellion

I våras skrev vi om faktumet att antalet sushirestauranger som poppade upp i Malmö höll god takt med antalet barn som förlöstes i babyboomen på 40- till 60-talet. Sushi Rebellion var en av dessa, som vi dessutom uppmärksammade i samband med att det blev klart att man skulle slå upp portarna. 

Senaste krogrecensionerna i Malmö

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!