Gratis burgare till alla när Tommi's Burger Joint öppnar Malmöfilial

11:59 27 May 2015


Bild från öppningsdagen i Köpenhamn.

På torsdag slår den isländska hamburgarkedjan Tommi's Burger Joint upp portarna till sin kiosk på Slottsgatan 33. Det bästa av allt? Man delar ut gratis hamburgare till alla som kommer förbi under öppningsdagen.

Malmös burgarutbud blir bara bättre och bättre. Nu får hyllade aktörer som Casual och Surf Shack ytterligare konkurrens i form av den isländska kedjan Tommi's Burger Joint.

På menyn hittar vi blygsamma fyra burgare – vanlig hamburgare, cheeseburgare, vegburgare och barnburgare. Den stora twisten ser dock ut att ligga i den beryktade "såsbaren", som enligt uppgift ska innehålla mellan 30-40 olika sorters såser.

På restaurangens Facebooksida har man kunnat följa arbetet inför öppningen under en längre tid nu. När Valdimar Geir Halldórsson och Will Oldfield slår upp dörrarna till kiosken kunde tajmingen inte ha varit bättre – på torsdag är det nämligen Internationella hamburgardagen. För att fira denna speciella dag väljer man att dela ut gratis hamburgarmål (burgare, läsk och pommes) till alla gäster.

– Vårt mål är att slå vårt öppningsrekord på 1200 gratisburgare, berättar killarna i en intervju med Sydsvenskan.

Tommi's Burger Joint har öppet 11-22 från och med 28 maj. Läs även: "Dags för Skanör Falsterbo Matfestival", Internationella Burgardagen den 28 maj

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Mygel

Ett gammalt lokstall i ett slitet och blåsigt hamnområde är kanske inte den mest konventionella platsen att öppna en restaurang i.