KLART: Här är lineupen till 5 januari

13:30 2 Jan 2018

Trippla dansgolv och liveframträdanden från traktens mest hypeade rappare är att vänta när Malmös stökigaste fest går av stapeln på fredag.

Med bara dagar kvar innan vi slår upp dörrarna till årets bästa fest på Moriskan kan vi nu presentera kvällens upplägg lite mer i detalj:

Efter att galan för Nöjesguidens Malmöpris är till ända vid kl. 22 öppnar vi upp och fyller hela huset med stans samlade festelit. Väl där inne har vi sett till att portionera ut några av våra absoluta favorit-dj:s över tre dansgolv.

Samtidigt som vi tar kulor för dessa dj:s vore ju 5 januari-festen inte komplett utan ett gäng jävligt energiska liveframträdanden också. I år har vi äran att välkomna stjärnorna Jaqe, Marcus Price, Adam Aden, Guleed och Ozzy upp på scen.

Som extra sås (man måste alltid ha extra sås) har vi ringt in våra vänner i Madness Crew (Bow Down Dance Academy) för att jacka upp temperaturen ytterligare några snäpp på dansgolvet i Stora salen. Som om det inte vore nog kommer vi dessutom att göra om en del av Spegelsalen till en känslopackad karaokebar i regi av Aurora Percovich Gutierrez.

Early bird-biljetterna sålde slut i ett nafs, så nu har vi bara ett fåtal ordinarie kvar innan vi stänger luckan. Säkra upp asap. Historieböckerna minns inte en väntare.

LIVE
Jaqe m. Marcus Price
Adam Aden & Guleed
Ozzy

DJ:s
Alex Urombi & Tina Misaghi
Ladieslovehiphop
Tea & Timbe
Lautaro Cubilla
Hussni Aziz (DJ Bae)
Petit Canard
Unni Berggren
Sigge Falk
Fyodor the DJ
Klubb Beyond
Olly D

SHOWCASE
Madness Crew (Bow Down Dance Academy)

ANNAT KUL
Auroras Karaoke Bar

Här hittar du mer info och biljetter till 5 januari-festen.
Läs även: "Malmöpriset 2017 – de nominerade är..."

Stad: 
Artist: 
Lokal: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!