Skanstorget blir med Champagneria

16:04 28 May 2019

Avenyfamiljen etablerar sig ytterligare kring sitt planerade hotell.

Champagneria blir det senaste tillskottet i Avenyfamiljens etablering vid Skanstorget där de kommer att bygga hotellet FOMO så småningom. Som namnet antyder handlar det om bubbel på den nya baren som ligger vägg i vägg med deras nyöppnade Foo Kafé. Baren öppnar i Gef-AB Musiks gamla lokal onsdag den 29 maj, och för gamla besökare av musikaffären kommer det inte vara någon större förändring då Avenyfamiljen valt att inte renovera lokalen.
– Det renoveras för mycket, vi tänker att lokalen får leva sitt eget liv, fast nu med cava och pinxos på menyn istället för gitarrer och gamla lutor, säger Tobias Hamberg, VD Avenyfamiljen.

I pressmeddelandet om nyöppningen utvecklar Tobias Hamberg om Avenyfamiljens hållbarhetsarbete.
– Det renoveras på tok för mycket, inte minst i restaurangvärlden, ofta helt i onödan. Vi arbetar för hållbarhet i vår verksamhet, och det kan ta sig olika uttryck: solpaneler på taken till vår verksamhet på Tredje Lång, återvinning ner på kapsylnivå eller som i det här fallet då – att låta bli att renovera lokalerna.

På menyn kommer det alltså att fokuseras på mousserande dryck och pintxos. Som bubbelbar blir de rätt så ensamma i sitt område, men konkurrenter kring pinxtos finns det gott om i närheten i form av Mestiza och Spanska Köket. 

Läs även: Foo Kafé är Skanstorgets senaste tillskott.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!