Crowdfunda göteborgsk vegankrog

09:17 1 Sep 2015

Foto: Vegan Kök & Bar/Symbios.

Känner du att du saknar en helvegansk restaurang i Göteborg? Nu kan du vara med och ändra på det.

Lokalen är köpt, namnet Symbios är valt och det finns ett peppat gäng som står bakom satsningen. Men nu behöver de din hjälp för att renovera krogen och utrusta köket. Stöttar du deras Kickstarterkampanj kan du bland annat få en plats på julbord i december, en söndagsbrunch eller en vegansk kokbok. I nuläget har de samlat in över 90 000 kr, men behöver komma upp i 125 000. 

Restaurangen kommer ligga på Stigbergsliden, i Hanys gamla lokaler och såhär beskriver krögarna själva vad de tänker göra när de väl öppnar: "Vår vision är en restaurang med tilltalande, rustik veganmat av bra kvalitet och med en blandning av internationella och svenska rätter. Alltid vällagat, fräscht och smakrikt."

Läs också: Göteborgs bästa vegmat.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

I ett antal år har Erik Sundfeldt och Lars Olsson med gäng, försett göteborgare med wontons, bao och en massa sugarsnaps. När den fjärde Dubbel Dubbel-restaurangen skulle öppna var hajpen enorm. Lokalen är dubbelt så stor som de tidigare och med ett läge i ett fd. rätt så “ruffigt” område. De som längtade mest efter the grand opening var trots allt GP som efter år av sunkiga mackor från Netto skulle få vällagad lunch – och det fick dem, men middagsgästerna fick vänta lite längre.