Vigårda öppnar i Göteborg

11:01 14 Sep 2015

De senaste åren har såväl stockholmare som Malmöbor kunnat äta Vigårdas högkvalitativa snabbmat på hemmaplan, och nu verkar det vara göteborgarnas tur. 

Under namnet Vigårda drivs tre krogar redan nu, och två till är på väg. På sin Facebook-sida står nu att läsa att de söker personal i Göteborg, men var och när västkustfillialen ska slår upp dörrarna är i nuläget oklart. Du får helt enkelt bara hålla ögonen öppna efter detta tillskott till stans hamburgerutbud.

Bakom Vigårda står Melker Andersson och Danyel Couet, som valt att lägga krut på lokala råvaror av hög kvalitet. När Nöjesguiden pratade med den förstnämnda av krögarna inför öppningen i Malmö förra året beskrev han deras koncept såhär:
– Vi ligger någonstans mellan snabbmat och casual dining med bra råvaror utan tillsatser.  Vi försöker även hålla nere priserna så att vi kan tilltala så många som möjligt. Två av våra burgare är gjorda på nötfärs men för oss är en hamburgare allt som kan serveras mellan två bröd.

Läs också: Burgersson öppnar nytt.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

I ett antal år har Erik Sundfeldt och Lars Olsson med gäng, försett göteborgare med wontons, bao och en massa sugarsnaps. När den fjärde Dubbel Dubbel-restaurangen skulle öppna var hajpen enorm. Lokalen är dubbelt så stor som de tidigare och med ett läge i ett fd. rätt så “ruffigt” område. De som längtade mest efter the grand opening var trots allt GP som efter år av sunkiga mackor från Netto skulle få vällagad lunch – och det fick dem, men middagsgästerna fick vänta lite längre.