Foto: Bästa Drycker.

Tio av världens bästa bryggerier kommer till Göteborg

13:21 16 Apr 2018

Omnipollo styr ölfester i Göteborg. 

3 Sons, Bottle Logic, Cycle, Angry Chair, Evil Twin, Siren, Omnipollo, Dugges, Tired Hands och Monkish samlas i Göteborg dagarna innan Mikkellers festival i Köpenhamn.  Det lär bli ett par häktiska dagar för bryggerierna, då det ryktas om bryggning av öl och "tap take overs". Bakom hela arrangemanget hittas svenska Omnipollo. 

– Det blir nästan som en ölvecka, det känns lite speciellt. Vi tänkte att när de ändå kommer till stan för att brygga, så ser vi till att ha lite öl från dom också, säger Henok Fentie till Beernews.se

 

Programmet ser ut på följande sätt:

7 maj

Event på Omnipollos-Gothenburg med tap takeover med 3 Sons från Florida och Bottle Logic från Kalifornien. Premiär för samarbetet mellan Omnipollo och 3 Sons och ölen Gideon´s Pancake.

8 maj

Bryggning hos Dugges med Bottle Logic och 3 Sons.

9 maj

Omnipollo brygger tredje ölet i serien Omnipolloscope hos Dugges. Cycle, 3 Sons, Angry Chair, Evil Twin, Bottle Logic och Siren kommer också att vara på plats. Dessutom kommer den brittiske hembryggaren Dave Strachan. På kvällen väntar AW på Omnipollos bar.

10 maj

Omnipollo brygger en milkshake-ipa tillsammans med Tired Hands och Monkish. På kvällen finns det humliga öl från alla tre bryggerierna.

 

Läs även: Framgångsreceptet för Omnipollo

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Bistro Odette

Bistro Odette är litet, men det inte minimalt. Här är det istället familjärt och hemtrevligt på ett sätt jag inte är van vid. Det personliga är återkommande här. Arbetsstyrkan består av de två ägarna, paret Emma och Mathias. Den ena har många strängar på sin lyra och agerar både kock och när behovet finns även servitör. Den förstnämnda är allt i allo – hovmästare, sommelier och servitör.  

Krogrecension: Totale

Visst, man kan tänka vad man vill om Peter Orrmyr efter hans medverkan i dokusåpan Big Brother men är det något han kan så är det mat.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!