Foto: Bästa Drycker.

Tio av världens bästa bryggerier kommer till Göteborg

13:21 16 Apr 2018

Omnipollo styr ölfester i Göteborg. 

3 Sons, Bottle Logic, Cycle, Angry Chair, Evil Twin, Siren, Omnipollo, Dugges, Tired Hands och Monkish samlas i Göteborg dagarna innan Mikkellers festival i Köpenhamn.  Det lär bli ett par häktiska dagar för bryggerierna, då det ryktas om bryggning av öl och "tap take overs". Bakom hela arrangemanget hittas svenska Omnipollo. 

– Det blir nästan som en ölvecka, det känns lite speciellt. Vi tänkte att när de ändå kommer till stan för att brygga, så ser vi till att ha lite öl från dom också, säger Henok Fentie till Beernews.se

 

Programmet ser ut på följande sätt:

7 maj

Event på Omnipollos-Gothenburg med tap takeover med 3 Sons från Florida och Bottle Logic från Kalifornien. Premiär för samarbetet mellan Omnipollo och 3 Sons och ölen Gideon´s Pancake.

8 maj

Bryggning hos Dugges med Bottle Logic och 3 Sons.

9 maj

Omnipollo brygger tredje ölet i serien Omnipolloscope hos Dugges. Cycle, 3 Sons, Angry Chair, Evil Twin, Bottle Logic och Siren kommer också att vara på plats. Dessutom kommer den brittiske hembryggaren Dave Strachan. På kvällen väntar AW på Omnipollos bar.

10 maj

Omnipollo brygger en milkshake-ipa tillsammans med Tired Hands och Monkish. På kvällen finns det humliga öl från alla tre bryggerierna.

 

Läs även: Framgångsreceptet för Omnipollo

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

I ett antal år har Erik Sundfeldt och Lars Olsson med gäng, försett göteborgare med wontons, bao och en massa sugarsnaps. När den fjärde Dubbel Dubbel-restaurangen skulle öppna var hajpen enorm. Lokalen är dubbelt så stor som de tidigare och med ett läge i ett fd. rätt så “ruffigt” område. De som längtade mest efter the grand opening var trots allt GP som efter år av sunkiga mackor från Netto skulle få vällagad lunch – och det fick dem, men middagsgästerna fick vänta lite längre. 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!