Miss Sophie är en av Göteborgs köttigaste restauranger och tro det eller ej, detta tema följer även med i deras nystartade brunch.
I lördags presenterade Miss Sophie sin splitternya brunch, för ett speciellt utvalt sällskap. Brunchen följer deras vanliga koncept innehållande mycket från grillen och rotisseriet, som pata negrakarré, råbiff, sliders och sotad laxsashimi.
– Brunchen dukas upp i det öppna köket vilket är det optimala upplägget för att hålla en buffé på topp, säger Elisabeth Solak, Miss Sophies restaurangchef.
Hur känns det efter lördagens testomgång?
– Det var en fantastisk stämning och mycket positiv feedback. Vi känner oss trygga i att vi kommer att levererera en av de bästa och skönaste bruncherna i Göteborg.
Hur kommer det sig att Miss Sophie börjar med brunch?
– Vi har många gäster som efterfrågat att kunna besöka oss på dagtid. och det är en av anledningarna att vi tog det här steget. Vi tycker Miss Sophie är den perfekta miljön, känslan bjuder in till brunch, slinka in på en Bellini eller Bloody Mary i samband med lördagens shopping.
Läs även: Så blir Lounge(s) nya klubbsatsning.