Foto: Milad Abedi

Miss Sophie satsar på brunch

14:30 10 Oct 2017

Miss Sophie är en av Göteborgs köttigaste restauranger och tro det eller ej, detta tema följer även med i deras nystartade brunch.

I lördags presenterade Miss Sophie sin splitternya brunch, för ett speciellt utvalt sällskap. Brunchen följer deras vanliga koncept innehållande mycket från grillen och rotisseriet, som pata negrakarré, råbiff, sliders och sotad laxsashimi.
–  Brunchen dukas upp i det öppna köket vilket är det optimala upplägget för att hålla en buffé på topp, säger Elisabeth Solak, Miss Sophies restaurangchef.

Hur känns det efter lördagens testomgång?
– Det var en fantastisk stämning och mycket positiv feedback. Vi känner oss trygga i att vi kommer att levererera en av de bästa och skönaste bruncherna i Göteborg.

Hur kommer det sig att Miss Sophie börjar med brunch?
– Vi har många gäster som efterfrågat att kunna besöka oss på dagtid. och det är en av anledningarna att vi tog det här steget. Vi tycker Miss Sophie är den perfekta miljön, känslan bjuder in till brunch, slinka in på en Bellini eller Bloody Mary i samband med lördagens shopping.

Läs även: Så blir Lounge(s) nya klubbsatsning.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

I ett antal år har Erik Sundfeldt och Lars Olsson med gäng, försett göteborgare med wontons, bao och en massa sugarsnaps. När den fjärde Dubbel Dubbel-restaurangen skulle öppna var hajpen enorm. Lokalen är dubbelt så stor som de tidigare och med ett läge i ett fd. rätt så “ruffigt” område. De som längtade mest efter the grand opening var trots allt GP som efter år av sunkiga mackor från Netto skulle få vällagad lunch – och det fick dem, men middagsgästerna fick vänta lite längre. 

Krogrecension: Bistro Odette

Bistro Odette är litet, men det inte minimalt. Här är det istället familjärt och hemtrevligt på ett sätt jag inte är van vid. Det personliga är återkommande här. Arbetsstyrkan består av de två ägarna, paret Emma och Mathias. Den ena har många strängar på sin lyra och agerar både kock och när behovet finns även servitör. Den förstnämnda är allt i allo – hovmästare, sommelier och servitör.  

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!