Göteborgs bästa uteserveringar sommaren 2017

21:33 9 May 2017

Sommaren i city kräver sina giva mötesplatser. Söker du efter den perfekta takbaren, havsutsikt eller bara en plats med gott spanläge? Här har du listan över Göteborgs bästa uteserveringar sommaren 2017.

Champagnebaren Forssén & Öberg/Kafé Höga Nord, Kyrkogatan 13
På den lilla innergården mitt i city kan du både njuta av Höga Nords förstklassiga soppor som champagnebarens bubbel. Eftermiddag eller kväll spelar inge roll, på Kyrkogatan hittar du just nu stans bästa gårdshäng.

Tredje Långgatan
Sommartid har gatan gått och blivit en gågata, det vill säga en enda lång uteservering. Mat och dryck för alla smaker i en alright prisklass gör Tredje Långgatan till stans bästa långgata under sommarmånaderna.

Bar Himmel, Götaplatsen
Att sippa på ett glas rosé högst upp på Avenyn och blicka ut över Poseidon kan göra vem som helst rörd. Så är det, allt gott. Glenn.

Boulebar Rosenlund, Rosenlundsgatan 8
Du behöver inte gilla boule för att uppskatta uteserveringen vid kanalen. Lagom stor och lagom mycket city. Ett extra plus för bra dj-bokningar och trevligt dryckesutbud.

Oceanen, Stigbergstorget 8
Den mysiga innergården precis vid Stigbergstorget är en lagom lummig plats där du kanske inte skaffar dig en ny bränna men väl en lagom fylla i trevligt sällskap.

Hagabions Café, Linnégatan 21
Sommartid förvandlas grusplanen utanför Viktoriahuset till en fest så fort solen lyser. God mat, gott häng och bra mycket bättre spanmöjligheter än på Tinder.  

Restaurang Röda Sten, Röda Sten 1
Bortom Älvsborgsbron ligger världen och väntar. Ta en stor stark på Röda Stens terrass och fundera över vad du ska göra med den saken? Mönstra på en båt, emigrera till Amerika, stanna i 031 eller fortsätta aftonen på Bränna Brygga?

OGBG Takbaren, Skeppsbroplatsen 1
I slutet av maj öppnar äntligen OGBG Comfort Hotel sin takbar. Vi väntar med spänning på stans bästa utsikt över Hisingen och hamninloppet.

Du glömmer väl inte att följa Nöjesguiden på Facebook?

Stad: 
Kategori: 
3 Visa kommentarer (3)

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: BOV

Efter en vecka i pizzans hemstad, Neapel, har jag rätt höga krav på deg och tomatsås. Till min stora glädje lyckas BOV perfekt.

Krogrecension: Tvinky

Den nyöppnade vinbaren på Andra Lång kan utan tvekan sin dryck, faktum är att kaffemartinin vi avslutade middagen med var något av det godaste jag druckit.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!