Ny fransk bistro till Turning Torso

Redaktion 21:29 1 May 2024

Öppnar lagom till sommaren 2024. 

För knappt 20 år sedan när Turning Torso stod klar öppnade även krogen Torso Twisted. Dock lade densamma ner redan 2011 och sedan efter pandemin har lokalerna stått tomma. Nu ska det bli ändring på det när dansken Ronni Hoffman öppnar The Torso. 

Ronni Hoffman bor själv i Turning Torso och har saknat ett ställe i området. I juni tar han alltså tag i det själv och öppnar vad som ska bli en fransk bistro. 
– Vi kommer att ha moules frites, råbiff men också tio sharing-rätter som sällskap enkelt kan dela på, säger Ronni Hoffmann, i en intern med tidningen Sydsvenskan.

Ronni Hoffman arbetar till vardags med att servera mat i loungerna på Kastrup, vilket möjliggör en kombination av de båda verksamheterna åtminstone till en början. 
– Det kan ta två–tre år nu att få detta att bli lönsamt. Men jag har fler ben att stå på tack vare att vi har en bra verksamhet på Kastrup. Så vi kommer att börja med att flytta över en del av produktionsköket till flygplatsloungerna hit till Malmö och på så sätt har vi en fungerande verksamhet direkt, fortsätter han han.

The Torso har hämtat inspiration bland annat från köpenhamnskrogen Pluto och framåt småtimmarna kommer fokus att förflyttas från mat till cocktails. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

RAMEN TO BÍIRU

Skenet från den röda neonlampan med Ramen to Bíirus logotyp lyser upp lokalen och gör att allt får ett rött skimmer över sig.

Bao Bao

På Mitt Möllans food court i Scandwichs gamla lucka ligger, som namnet kanske avslöjar, en baorestaurang.

Senaste krogrecensionerna i Malmö

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!