Liebling öppnar biergarten

Redaktion 21:49 1 May 2024

Nu blir det ännu roligare att bo på Södermalm. 

Liebling im Park är den senaste satsningen signerad Hornstullsgruppen. Platsen är mittemot krogen Liebling och närmare bestämt i den nya Sankt Paulsparken som står klar efter en större renovering.
– Liebling im Park är tänkt som en sommarförlängning av Liebling, en liten biergarten. Vi kommer att servera en variant av Lieblings meny, fast med fokus på mat som kan ätas med händerna. Våra populära tyska korvar kommer till exempel att serveras i bröd och kanske blir det också en schnitzelmacka, berättar krögaren Simon Åhnberg. 

Tanken är att öppna lagom till sommaren och det enda som återstår är i skrivande stund ett utskänkningstillstånd. Annars blir det folköl.
– Vi ska även ha kaffe och glass, vi ligger ju i en park på sommaren. Men jag hoppas att vi får servera öl och vin, det tror jag skulle bli väldigt trevligt. Vi kommer att hålla det lugnt och städat, med fokus på mat och tillhörande dryck, fortsätter Simon Åhnberg. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!