Krögarna. Från vänster: Marcus Martinsson, Maher Salhi, Alfred Karlsson, Linus Johansson.

Gänget bakom The Barn öppnar nytt

10:09 18 Apr 2018

Och, det blir inte bara ett nytt koncept. 

Med succéer som The Barn, backfickan The Bar och Teaterkällaren öppnar killarna bakom nu nytt. Vi hälsar både Pigpen och Howlin' Bowl välkomna. Pigpen – street food by The Barn kommer vara ett pop up-koncept och handlar rätt och slätt om att erbjuda "schysstare" street food för de gångerna du vill ha enklare mat men inte tumma med kvalitéen. Howlin' Bowl blir det fräscha syskonet. 

– På Pigpen har vi en kortare och mer avskalad meny. Även serveringen sker i enklare form, men fortfarande med precis samma kärlek till maten och det vi gör, säger Marcus Martinsson, krögare.

– Howlin’ Bowl är vårt nya salladskoncept där inspiration hämtas från Kalifornien och Hawaiis signum poké bowls. Fräscha sallader med extra sommarfeeling!

Pigpen och Howlin’ Bowl hittar du på Storkökets Uteservering vid Stora Teatern, från och med den 27 april. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Bistro Odette

Bistro Odette är litet, men det inte minimalt. Här är det istället familjärt och hemtrevligt på ett sätt jag inte är van vid. Det personliga är återkommande här. Arbetsstyrkan består av de två ägarna, paret Emma och Mathias. Den ena har många strängar på sin lyra och agerar både kock och när behovet finns även servitör. Den förstnämnda är allt i allo – hovmästare, sommelier och servitör.  

Krogrecension: Totale

Visst, man kan tänka vad man vill om Peter Orrmyr efter hans medverkan i dokusåpan Big Brother men är det något han kan så är det mat.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!