Krögarna. Från vänster: Marcus Martinsson, Maher Salhi, Alfred Karlsson, Linus Johansson.

Gänget bakom The Barn öppnar nytt

10:09 18 Apr 2018

Och, det blir inte bara ett nytt koncept. 

Med succéer som The Barn, backfickan The Bar och Teaterkällaren öppnar killarna bakom nu nytt. Vi hälsar både Pigpen och Howlin' Bowl välkomna. Pigpen – street food by The Barn kommer vara ett pop up-koncept och handlar rätt och slätt om att erbjuda "schysstare" street food för de gångerna du vill ha enklare mat men inte tumma med kvalitéen. Howlin' Bowl blir det fräscha syskonet. 

– På Pigpen har vi en kortare och mer avskalad meny. Även serveringen sker i enklare form, men fortfarande med precis samma kärlek till maten och det vi gör, säger Marcus Martinsson, krögare.

– Howlin’ Bowl är vårt nya salladskoncept där inspiration hämtas från Kalifornien och Hawaiis signum poké bowls. Fräscha sallader med extra sommarfeeling!

Pigpen och Howlin’ Bowl hittar du på Storkökets Uteservering vid Stora Teatern, från och med den 27 april. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

I ett antal år har Erik Sundfeldt och Lars Olsson med gäng, försett göteborgare med wontons, bao och en massa sugarsnaps. När den fjärde Dubbel Dubbel-restaurangen skulle öppna var hajpen enorm. Lokalen är dubbelt så stor som de tidigare och med ett läge i ett fd. rätt så “ruffigt” område. De som längtade mest efter the grand opening var trots allt GP som efter år av sunkiga mackor från Netto skulle få vällagad lunch – och det fick dem, men middagsgästerna fick vänta lite längre. 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!