Dead Oceans/Playground

Destroyer - Have We Met

Dan Bejar har dragit sig undan allstarbandet The New Pornographers allt mer, och på deras album från i höstas var han inte med alls. Kanske är det för snävt med för många genier i ett sådant begränsat utrymme, och faktum är att hans egna Destroyer-album blivit allt mer spännande igen i takt med hans minskade engagemang annorstädes. 

Kevin Morby — Oh My God

Steg för steg och skiva för skiva har Kevin Morby byggt upp sin status som en centralfigur på den amerikanska singersongwriterscenen, med City Music 2017 som kronan på verket. Åtminstone är den det tills man hör Oh My God, ett ambitiöst dubbelalbum där Kevin Morby släpper de sista resterna av återhållsamhet. 

Kevin Morby - City Music

För den som inte redan nosat reda på hans tre tidigare soloalbum kan kan City Music vara vägen till en relation som har goda utsikter att bli lång och djup. Kevin Morby har inte bara en hantverksskicklighet i sitt låtskrivande, som skickligt balanserar mellan pop, singer-songwriter och skramligare uttryck. Han är dessutom intensivt personlig och engagerande, och City Music är det mest kompletta album han åstadkommit hittills.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!