Dead Oceans/Playground

Phoebe Bridgers - Punisher

För många månar sedan skrev jag ett reportage om medium i Stockholm. Det var ett spännande men också skrämmande skrivuppdrag. Det blev snabbt ganska självutlämnande, i synnerhet med de fotografier som togs på mig. Sedan dess har jag inte besökt ett medium, men rätt ofta skriver en främling till mig och ber om kontaktuppgifter till ett av de medium som jag besökte. Det känns fint att texten lever sitt egna lilla liv på internet och att andra personer får komma närmare det ockulta.

Destroyer - Have We Met

Dan Bejar har dragit sig undan allstarbandet The New Pornographers allt mer, och på deras album från i höstas var han inte med alls. Kanske är det för snävt med för många genier i ett sådant begränsat utrymme, och faktum är att hans egna Destroyer-album blivit allt mer spännande igen i takt med hans minskade engagemang annorstädes. 

Kevin Morby — Oh My God

Steg för steg och skiva för skiva har Kevin Morby byggt upp sin status som en centralfigur på den amerikanska singersongwriterscenen, med City Music 2017 som kronan på verket. Åtminstone är den det tills man hör Oh My God, ett ambitiöst dubbelalbum där Kevin Morby släpper de sista resterna av återhållsamhet. 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!