Better Oblivion Community Center - Better Oblivion Community Center

Sophie Winberg 00:00 29 Jan 2019

Bakgrundshistorien till den här plattan är väldigt fin. Ryktet säger att Conor Oberst hade haft det absolut sämst på sistone. Han förlorade sin bror, och släppte en massa musik om sorg, depressioner och diverse ledsna åkommor. Sedan kom han över 24-åriga Phoebe Bridgers musik, och kontaktade henne för att tacka för att han funnit tröst i den. På den vägen är det. För att ytterligare poängtera vad de kommit att betyda för varandra gästade Conor Oberst sedan ett spår på Bridgers platta, där han representerar den familjemedlem hon hävdar gjorde att hon överlevde barndomen. 

Deras gemensamma debut fångar två trasiga människor som konverserar om deras förvirrande verklighet till ljudet av lågmäld folkrock, och det är ganska underbart. Hjälp får de av bland andra Nick Zinner från Yeah Yeah Yeahs

 
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Beabadoobee - Love Worm EP

Brittiska Bea Regner är frontpersonen bakom Beabadoobee. Hon är bara 18 år och har redan lyckats med det många drömmer om - att ta sina flickrumsinspelningar och omvandla dem till flera miljoner streams.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!