Foto: Holger Ellgaard.

Stureplansgruppen öppnar nytt på Sveavägen

14:02 4 Jan 2018

Om ett par veckor öppnar Stureplansgruppen en ny krog i Metropol Palais gamla lokaler på Sveavägen 77. 

Den nya krogen som går under namnet L’avventura Grand Italian kommer att vara av, just det, italiensk karaktär. Öppningsdatum är inte helt spikat men enligt Stureplansgruppens nyhetsbrev som gick ut i dagarna sker det inom blott ett par veckor. 

Den skandalomsusade restaurangen Metropol Palais drevs tidigare av fackförbundet Kommunal men stängde i början av 2016 efter att en rad oegentligheter i verksamheten hade avslöjats. Lokalerna på Sveavägen 77 förvaltas fortfarande av Kommunals och Byggnads gemensamma fastighetsbolag Polstjärnan.
– Lokalerna har en fantastisk potential. Det är ett vackert hus med ett unikt läge, vi ser verkligen fram emot att etablera oss i området, sa Per Gunne, vice VD Stureplansgruppen, i ett pressmeddelande som gick ut i samband med övertagandet av kontraktet.

Under våren kommer Stureplansgruppen även att öppna Bank Hotel på Arsenalsgatan, samt en av Stockholms största uteserveringar på Riddarholmen.

L’avventura Grand Italian öppnar under januari månad.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Grus Grus

Att Grus Grus vid Odenplan bär släktskap med Tranan märks inte bara på läget, utan bland annat också namnet då detta är den latinska benämningen på fågeln.

Rawbata

Rörstrandsgatan har alltid varit ett restaurangstråk att räkna med, och det senaste halvåret har det nästan blivit fånigt.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!