Jake Collier från Lagunitas beställer helst tre

17:17 18 Jan 2019

Jake Collier gör sitt andra år med Lagunitas Brewing Company. Han vet att en öl är bra om han beställer ytterligare tre och hoppas på hälsosamt i ölkranarna 2019. 
 

Hur kom du i kontakt med Nöjesguidens Ölmässa från första början? 
– Vi möttes på en ölmässa förstås!
 
Hur många gånger har du varit med? 
– Detta blir vårt andra år.
 
Vad kännetecknar en bra öl?
– Den är bra när jag är tillbaka i baren och beställer tre till!
 
Vilken är din favoritöl just nu? 
– Den öl som står framför mig.
 
Vilken öltrend tror du kommer starkast under 2019?
– Jag förväntar mig att se mer sessionala och hälsosamma alternativ i ölkranarna detta år.
 
Vilka utmaningar står den svenska ölbranschen inför? 
– Högre kostnader, högre konkurrens och högre förhoppningar.
 
Och vilka möjligheter ser du? 
– Öl skapas av bara fyra ingredienser men fortfarande, efter tusentals år, så hittar vi nya möjligheter och vägar att skapa nya upplevelser för kunderna.
 
Vem eller vad i ölvärlden bör vi hålla extra koll på under året?
– Ölbranschen rör sig så snabbt så jag har helt ärligt ingen aning. Fortsätter vi bara att röra oss framåt och göra grym öl så är jag säker på att vi alla kommer bli överraskade och upphetsade av vad som kokar för 2019.
 
Hur ser framtiden för ölmässor ut? 
– Framtiden är okänd, men i dagens läge har vi alla fortfarande väldigt kul på ölmässor!

Läs mer om Nöjesguidens ölmässa.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!