– Vi möttes på en ölmässa förstås!
Hur många gånger har du varit med?
– Detta blir vårt andra år.
Vad kännetecknar en bra öl?
– Den är bra när jag är tillbaka i baren och beställer tre till!
Vilken är din favoritöl just nu?
– Den öl som står framför mig.
Vilken öltrend tror du kommer starkast under 2019?
– Jag förväntar mig att se mer sessionala och hälsosamma alternativ i ölkranarna detta år.
Vilka utmaningar står den svenska ölbranschen inför?
– Högre kostnader, högre konkurrens och högre förhoppningar.
Och vilka möjligheter ser du?
– Öl skapas av bara fyra ingredienser men fortfarande, efter tusentals år, så hittar vi nya möjligheter och vägar att skapa nya upplevelser för kunderna.
Vem eller vad i ölvärlden bör vi hålla extra koll på under året?
– Ölbranschen rör sig så snabbt så jag har helt ärligt ingen aning. Fortsätter vi bara att röra oss framåt och göra grym öl så är jag säker på att vi alla kommer bli överraskade och upphetsade av vad som kokar för 2019.
Hur ser framtiden för ölmässor ut?
– Framtiden är okänd, men i dagens läge har vi alla fortfarande väldigt kul på ölmässor!