Ölintresset i Sverige har jäst och bubblat de senaste åren, och framför allt har vi sett ett växande intresse för hantverksöl. Nu är Nöjesguiden ölmässa, helt inriktad på mikrobryggerier, tillbaka.

Den sista helgen i januari 2018 är stockholms mässa för mikrobryggerier tillbaka. Nöjesguidens Ölmässa går av stapeln den 27 januari på Kägelbanan vid Mosebacke i Stockholm och håller öppet för allmänheten mellan 13-21. Nöjesguidens Ölmässa i Göteborg arrangeras på Auktionsverket två veckor senare, den 10 februari. Majoriteten av de bryggerier som medverkar är av typen mikrobryggerier. Biljetter hittar du via Tickster.  Har du frågor om Nöjesguidens Ölmässa är du välkommen att kontakta oss på olmassan@nojesguiden.se.

Artiklar om Nöjesguidens Ölmässa

Om Nöjesguidens Ölmässa

Den 27 januari 2018 är Nöjesguidens mässa för mikrobryggerier tillbaka. Nöjesguidens Ölmässa går av stapeln på Kägelbanan vid Mosebacke i Stockholm.

För första gången arrangerar vi även en ölmässa i Göteborg. Denna går av stapeln på Auktionsverket Kulturarena den 10 februari, och mer info om denna hittar du här

Köp biljetter till Nöjesguidens Ölmässa här

Bryggerier och utställare Stockholm

Värmdö Bryggeri, Sthlm Brewing Company, Åre Bryggcompagni AB, Sigtuna Brygghus, Lagunitas, Captain Lawrence, Gotlands Bryggeri, Nordic Kiwi Brewers, Poppels, Sundbybergs Bryggeri, Gamla Enskede Bryggeri, PKLK, Fjäderholmarnas Bryggeri, Great Brands, Södra Maltfabriken, Macken, Burgsviks Bryggeri, Alskute Bryggeri, Hop Shed, Roslags Näsby Bryggeri, Dunder och krut, Jim Beam, Naturix, DePalma Workwear.

Fler kan tillkomma. 

Bryggerier och utställare Göteborg

Vega Bryggeri, West Coast, Poppels Bryggeri, Spike Brewery, Billdale, Göteborgs nya Bryggeri 
The Pine Ridge Brewery, Business Monkey Brewery, Wepopop, The Bear Family, Jim Beam, Levande Ost Anders.

Vanliga frågor

Vad är det för åldersgräns? 
Det är 18 års åldersgräns för att komma på Ölmässan.

Hur många öl kommer jag att kunna prova?
Det är upp till bryggerierna hur många öl de vill ha med sig till mässan, men räkna med att de flesta åtminstone har en handfull och att det är 20 bryggerier på plats så förstår du att det kan bli svårt att hinna med samtliga. 

Hur funkar det med glas?
Du kommer att få provningsglas på plats. 

Kommer det att finnas mat på plats?
Självklart kommer det att finnas servering av (svingod) mat.

Kommer man att kunna köpa med sig öl hem? 
Tyvärr tillåter lagen inte denna typ av försäljning.

Kan man köpa biljett på plats? 
Enstaka biljetter kan komma att finnas till försäljning på plats, men vi rekommenderar dig att köpa biljett på förhand då de sannolikt kommer att sälja slut.