Burger King återlanserar semmelburgaren

11:09 2 Feb 2023

Serveras under hela februari. 

Vare sig du vill det eller inte är fettisdagen i antågande. Detta år infaller högtiden den 21 februari, men hamburgerkedjan Burger King låter sig inte begränsas till denna dag. 

Hela februari sätter de tillbaka förra årets lansering i form av semmelburgaren på menyn.  Semlan består av en kardemummabulle, fylld med en brownie vilandes på en bädd av mandelmassa, toppad med grädde.
- Efter att ha testlanserat semmelburgaren i ett urval restauranger under förra året är vi glada över att kunna återlansera semlan i samtliga svenska Burger King-restauranger. Att semmelburgaren sålde slut förra året tolkar vi som ett tecken på att det finns en nyfikenhet på att prova nytänkande varianter i hamburgerkategorin – även söta sådana, säger Maria Finnerman, Head of Innovation för Burger King i Skandinavien.

Semmelburgaren finns på menyn från den 2 februari till och med den 5 mars 2023.

Läs även: Tössebageriet lanserar wrapsemla

 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!