Bar Hommage blir vinbar

09:00 22 Aug 2019

Den prisade cocktailbaren Bar Hommage på Södermalm byter skepnad. 

Strax innan sommaren lämnade Bar Hommages tre toppbartenders krogen en efter en. Nu står det klart vad som ersätter cocktailbaren. Hommage blir en renodlad vinbar, med fokus på franska viner. 
– Det är verkligen superspännande! Den främsta anledningen till förändringen är att integrera baren mer med systerrestaurangen, den franska bistron Delikatessen, säger sommelieren John Sterner i en kommentar till sajten Starwinelist.

John Sterner värvades till Hommage från Hornstulls Bodega, och har  de senaste veckorna jobbat med att få klart listan som har fokus på Bourgogne, Rhône, Bordeaux och Jura.
– Eftersom vi bara jobbar med Frankrike finns det möjlighet att göra en ganska komplett uppställning. Målsättningen är att jobba dynamiskt med en god tillgång av korrekt prissatta drickfärdiga viner från de mer klassiska distrikten blandat med hårt allokerade instagramvänliga viner. Allt är väldigt nytt fortfarande och ambitionen är att utöka vinlistan från 150 till 250 referenser.

Bar Hommage ligger på Krukmakargatan 22.

Läs även: De höjer vår barkultur.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!