Avenyfamiljen satsar – igen

Jakob Romin 14:58 8 Jan 2019

Kungsportsavenyn har till mångas stora förtret länge varit under förfall men nu satsar Avenyfamiljen återigen på området.

Göteborgs paradgata nummer ett har både högt och lågt men tack vare Avenyfamiljens konstanta satsande blir det alltmer högt. 

Denna gång är det The Prime Grill som har premiärkväll den 11 januari i lokalerna där Miss Sophies Grill tidigare låg, på Kungsportsavenyn 5. Personal har rekryterats från bland annat Johan Jureskogs restaurang AG i Stockholm och miljön är grönskande och härlig.

Menyn består av grillat, grillat och åter grillat vilket är något som Tobias Hamberg som är VD starkt poängterar i ett pressmeddelande.
– Det blir Göteborgs grillrestaurang, punkt. Vi ska ha grillfokus och göra det enligt konstens alla regler. Här beställer man grilldetaljer och väljer härliga sides till.

Läs även: Fylla och bildkonst på Folk.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

I ett antal år har Erik Sundfeldt och Lars Olsson med gäng, försett göteborgare med wontons, bao och en massa sugarsnaps. När den fjärde Dubbel Dubbel-restaurangen skulle öppna var hajpen enorm. Lokalen är dubbelt så stor som de tidigare och med ett läge i ett fd. rätt så “ruffigt” område. De som längtade mest efter the grand opening var trots allt GP som efter år av sunkiga mackor från Netto skulle få vällagad lunch – och det fick dem, men middagsgästerna fick vänta lite längre. 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!