Martin Forsell till Nöjesguidens Ölmässa

Jakob Romin 13:01 6 Feb 2019

Smålänningen Martin Forsell släppte under förra året två singlar, Muscle man och Lift me up. Den 16 februari kommer han till Nöjesguidens Ölmässa på för en akustisk spelning. 

Senast singer-songwritern stod på scen var i vintras när han gästade Sofar Sounds i restaurangen på Yaki-Da. Hans musik beskrivs bäst som medryckande folkpop och han liknas ofta vid namn som Tallest Man on Earth och Edward Sharpe & The Magnetic Zeroes. Vi tog ett snack med honom inför spelningen.

Spelning på Nöjesguidens ölmässa! Hur känns det? 
– Det ska bli kul! Jag har den senaste tiden spelat in och haft olika releaser att dona med så jag har inte haft tid att spela ute. Jag är peppad minst sagt.

Vad kan publiken förvänta sig? 
Jag tänker att folk kommer mysa runt och testa öl så jag kommer köra ett avskalat arrangemang på mina låtar. 

Nu är ju du lite av en multiinstrumentalist, vilket/vilka instrument kommer du ha med dig? 
– Det blir bara en akustisk gitarr. Jag hade velat ta med mig ett piano men det känns oskönt att dra in det på vagnen. 

Hur mycket öl kommer du själv provsmaka? 
Min psykolog har sagt ”varannan vatten kan vara bra för dig Martin” så jag tänker att ju snabbare jag dricker upp vattnet desto fler öl blir det.

När får vi höra nytt av dig, kanske en EP? 
Min EP är egentligen klar så som den var tänkt. Fast nu har jag fått för mig att jag vill spela in två låtar till som ska hamna på den. Så jag får se lite hur jag gör, men något kommer garanterat att släppas under våren.

Biljetter till ölmässan i Göteborg hittar du här!

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Påskrea på Ölmässa

Ni har väl hört talas om Nöjesguidens ölmässa? Nu har ni chansen att lägga två biljetter i påskägget, till priset av en. Till och med annandag påsk gäller kampanjen, som drar av 50% automatiskt när två biljetter ligger i varukorgen. Samma fenomen uppträder givetvis ifall ni skulle råka köpa 4 eller 6 biljetter. Trevligt!*

Köp biljetter här.