Akvavitvandring mellan göteborgskrogar

15:48 17 Aug 2021

Lördagen den 18 september genomförs spritvandringen MovEat Akvavit på sex olika restauranger i Göteborg.

MovEat är en mat- och dryckespromenad där besökarna navigerar sig runt mellan de utvalda restaurangerna med hjälp av en app. Nu har turen kommit till Göteborg där det arrangeras en akvavitvandring. 

På varje krog under vandringen serveras en akvavit tillsammans med en utvald maträtt. Restaurangerna besöks i valfri ordning och det begränsade antalet biljetter har nu släppts till försäljning.
– Akvavit är en unik dryck för Norden som passar till betydligt fler tillfällen än de klassiska högtiderna, säger Marcus Pedersen som är Senior Brand Manager på Arcus Sweden. Under vandringen får gästerna uppleva flera av Göteborgs trevligaste restauranger samt avnjuta akvavit med historia från tre århundraden. Dagen bjuder på flera överraskande smakupplevelser som visar på akvavitens stora bredd.

Samtliga maträtter på restaurangerna har omsorgsfullt valts ut för att passa respektive akvavit. Kostnaden för vandringen är 599 kronor och du bokar din biljett på moveat.co

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Signum

Det är en snårig väg att färdas för att ta sig till Thomas Sjögrens nya restaurang. Men det är det värt.

Spice Room

På restaurangtäta Magasinsgatan har gänget bakom den lilla kedjan Masala Kitchen öppnat nytt.

Krogrecension: Human

Den gamla sportbaren på Risåsgatan är totalt utblåst och ett minne blott. Nu har Årets Kockvinnaren Martin Moses och hans krögarkollegor tagit över.