George Ezra - Staying at Tamara's

Sophie Winberg 00:00 22 Mar 2018

Som någon som inte direkt kunde placera George Ezra, och därför dök helt ovetandes in i denna platta, måste jag erkänna att mitt första intryck var något i stil med ”hjälp, nu är vi i Hey Soul Sister-territorium”.

25-åriga Ezra kommer från Brighton och visar sig ligga bakom Budapest, den snälla, välartade singeln som spelades i bakgrunden av alla fik jag besökte 2014. Ezras blixtframgångar följs nu upp av detta, ganska slätstrukna, andra album.

Vartefter plattan tuffar på blir spåren aningen starkare, och det är inte omöjligt att spåren skulle växa ytterligare över tid, även om de generellt är för tillrättalagda och välkammade för mig. Än bättre gör sig flera av spåren i de urfina karaoke-klipp han postat på Youtube i dagarna.

Värt att uppmärksamma är att First Ait Kit gästar låten Saviour. Värt att dessutom tillägga är att spåret tyvärr helt förpassar dem till körsångerskor.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Kassia Klein - Death To All Things Pop

Låt mig presentera: Death To All Things Pop, en skiva som kommer göra dig till en bättre person. Kassia Klein som består av Maja Gödicke och Kåre Vernby (Farväl Till Ungdomen) är den perfekta mixen av vemod, romance och pop. Den här skivan har fyllt ett tomrum jag inte visste fanns och jag hoppas den gör detsamma för dig. Låtarna Tystnaden och Kokomo kommer gå på repeat från och med nu. Nej det var en lögn. Hela Death To All Things Pop kommer spelas högt och utan paus i mina hörlurar hela hösten.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!