George Ezra - Staying at Tamara's

Sophie Winberg 00:00 22 Mar 2018

Som någon som inte direkt kunde placera George Ezra, och därför dök helt ovetandes in i denna platta, måste jag erkänna att mitt första intryck var något i stil med ”hjälp, nu är vi i Hey Soul Sister-territorium”.

25-åriga Ezra kommer från Brighton och visar sig ligga bakom Budapest, den snälla, välartade singeln som spelades i bakgrunden av alla fik jag besökte 2014. Ezras blixtframgångar följs nu upp av detta, ganska slätstrukna, andra album.

Vartefter plattan tuffar på blir spåren aningen starkare, och det är inte omöjligt att spåren skulle växa ytterligare över tid, även om de generellt är för tillrättalagda och välkammade för mig. Än bättre gör sig flera av spåren i de urfina karaoke-klipp han postat på Youtube i dagarna.

Värt att uppmärksamma är att First Ait Kit gästar låten Saviour. Värt att dessutom tillägga är att spåret tyvärr helt förpassar dem till körsångerskor.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Dagens julskiva — RuPaul

Under december åtar sig Nöjesguidens recensenter det otacksamma jobbet att välja julskivor åt omvärlden. Och se - någon mandel gömmer sig faktiskt i den gröten.

Chemtrails - Cuckoo Spit EP

När jag bodde i USA (japp, här kommer det igen..!) så hörde jag bandet Julia Brown (inte att förväxlas med artisten med samma namn) för första gången. Det var min soon to be-pojkvän som skickade låten Library till mig och jag tänkte: ingenting i världshistorien kommer någonsin slå det här. Det är svårt att förklara varför, och jag är ganska säker på att ca ingen annan känner så för dem.