Foto: Jens Bergstrand.

Nu öppnar den gigantiska takterrassen Söder på Söder

11:10 10 May 2023

Freyjas sommarhäng erbjuder plats för 400 personer.

Nyöppnade restaurang Freyja på Hornsgatan har blivit med takterrass. Den 10 maj öppnar officiellt Söder med panoramautsikt över Stockholm. 

På terrassen serveras streetfood men inte minst drinkar signerade Jimmy Dymott med team. 
– Under bar himmel har Söder allt en takterrass ska ha: två fantastiska barer, en korvkiosk, en sinnessjuk utsikt som får hjärtat att sucka av stolthet över stockholmskärlek och söderromantik, säger Jimmy Dymott som är barchef på Söder.

Jimmy Dymott.

Precis som interiören på Freyja är exteriören skapad av Gert Wingårdhs arkitekter. Söder har dessutom samarbetat med Kollektivet Livet och kommer att inkludera verksamma konstnärer genom att låta dessa kurera graffitikonst på terrassen. Inför öppningen har exempelvis Thomas “OKOK” Gunnarsson, känd från konstnärsgruppen och sprayburkskollektivet Tags and Throws, målat terrassen.

För gästfrieriet på terrassen står Alexander Henriksson och Sandra Marquina som tillsammans med bokaren Daniel Boder kommer att fylla nätterna med livespelningar, konstutställningar och dans. 
– Här finns generösa öppettider, ett konstant rörligt schema och roliga händelser. Men varför lyssna på oss, kom förbi själv och prova, hälsar Jimmy Dymott.

Läs även: "Freyja ska vara ett ställe dit du kan gå flera gånger i veckan".

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!