Malmös bästa pizzerior just nu

09:47 21 Feb 2020

Vi dyker ner i pizzornas Malmö och passar på att lista några favoriter för bakfyllekäket eller den sena hemkomsten efter jobb. Eller när du bara inte pallar laga mat själv helt enkelt. 

Pizzeria Quattro
Tessins väg 16a, pizzeriaquattro.se
För mig är Pizzeria Quattro mer än en pizzeria. Det är ett barndomsminne och ett ställe som fått mig att åka långt för att köpa pizza. Rutin och klass! Kul kuriosa är att Zlatan brukade hänga här förr i tiden. Kanske är det här statyn ska stå istället? 
Öppet: tis-fre 16-22, lör-sön 12-22

Pizzeria Da Mary
Ystadsgatan 33b, damarypizza.se
Fina pizzeria Da Mary! En av få pizzerior som erbjuder ett fräscht täcke av isbergssallad på sina kebabpizzor. Alltid trevlig service och ja, allt du kan vänta dig av en pizzeria och lite till. 
Öppet: mån-lör 11-22, sön 12-22

Lamare
Dammfrivägen 61, lamareimalmo.se
Jag vågar säga det. Sveriges bästa gyrospizza hittar du på Lamare. Ett av få ställen som får mig att få akut hemlängtan när jag vistas längre perioder utomlands. 
Öppet: mån-fre 11.30-22, lör-sön 13-22

Davidhalls pizzeria
Davidhallsgatan 23, davidhallspizzeria.se
Gourmetpizza med grymt goda tillbehör och variationer. Snäppet dyrare än många andra, men vem bryg sig om deg när den är så god och ändå ska ner i magen? 
Öppet: mån-fre 11-22, lör-sön 12-22

Läs även: Ringlinjen - din guide till de gömda krogarna i Malmö.

Stad: 
Kategori: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 03, 2020.

0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Krogrecension: Sushi Rebellion

I våras skrev vi om faktumet att antalet sushirestauranger som poppade upp i Malmö höll god takt med antalet barn som förlöstes i babyboomen på 40- till 60-talet. Sushi Rebellion var en av dessa, som vi dessutom uppmärksammade i samband med att det blev klart att man skulle slå upp portarna.