Två år efter öppningen på Upplandsgatan är det dags för ytterligare en enhet.
Kebabrestaurangen Le kebab tar första steget till att bli en kedja då de nu öppnar en restaurang på Rosenlundsgatan 20. Bakom satsningen står bröderna Mario och Charbel Hammo, som även driver cocktailbaren Pharmarium och restaurangen Stortorgs-källaren i Gamla Stan.
– Vi har uppdaterat grundkonceptet från vår första enhet. Vi vill bli ännu tydligare och höja helhetsupplevelsen för våra gäster ytterligare. Efter två år har vi verkligen hittat vår grej och vår stil.
På Le kebab erbjuds kebaben i olika former, och inte minst har man tagit fram en egen vegansk variant gjord på sojaprotein.
– Le kebab är en modern kebab. Vi är innovativa utan att vara pretentiösa. Det är fortfarande en kebab man äter och det ska man känna i maten, men samtidigt erbjuder vi en kebabrestaurang utöver det vanliga. Vi gör gjort allt från grunden med egna recept som vi själva tagit fram och utesluter halvfabrikat, berättar Charbel Hammo.
Le kebab 2.0 öppnar fredagen den 25 mars. Under året planeras fler öppningar såväl i som utanför Stockholm.