Jonas Svensson öppnar den asiatiska gastropuben Goma

14:06 29 Sep 2020

Den nya restaurangen på Linnégatan blir en systerkrog till Miss Voon. 

Kocken och krögaren Jonas Svensson driver till vardags bland annat krogen Miss Voon, men syns också i TV4 Nyhetsmorgon titt som tätt. Nu öppnar han den asiatiska gastropuben Goma. 
– Gastropubar har vi sett genom åren, men en asiatisk gastropub blir någonting nytt vill jag lova! Goma är full av färg, innovation och lekfullhet, något som kommer att speglas tydligt i våra serveringar för både mat och dryck, men också i vår fantastiska miljö, säger Jonas Svensson.

Menyn består av rätter med inspiration från hela Asien. 
– Vi har skapat roliga, spännande och smakrika serveringar perfekta i kombination för just vår bar. Tanken är att alla rätter passar bra för att både stå upp och äta eller sitta lågt. Rätterna kommer ha samma smakpalett som vi gjort oss kända för på Miss Voon, fortsätter Jonas Svensson.

Goma öppnar på Linnégatan 1 den 7 oktober och kommer att ha öppet alla dagar i veckan. Restaurangen har plats för 80 sittande gäster men tar inga bokningar, utan endast walk-ins. 

Öppettider: mån-fre 10-01, lör 16-01, sön 16-23. 

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!