Här kan du se fotbolls-VM i Malmö

15:04 5 Jun 2018

Sommaren 2018 kommer för evigt att minnas som en VM-sommar. För dig som väljer Malmö istället för Ryssland finns det gott om platser där du kan frossa i fotboll.

Det är upplagt för VM-fest i Malmö i sommar och i Folkets Park och på Moriskan riggas storbildskärmar som ska kunna samla totalt 125 000 besökare under mästerskapen. Men det är inta bara i Folkets Park som du kan njuta av kolla fotboll tillsammans med andra blågula (nej, vi håller inte på Danmark). 

Här är ställena som visar VM i sommar:

Folkets Park

Okej, vi tar jätten först. Parken lär bli skådeplatsen för Malmös största VM-fest och här visas alla mästerskapets matcher. I Malmö finns människor från 182 olika länder och det säger ju sig själv att det kommer att bli stämning framför storbildsskärmen här. Det är dessutom gratis inträde, så kom i god tid om du vill ha en bra plats!

Bakfickan
Restaurangen och sportbaren med ett flygplansvrak hängandes i taket visar självfallet VM. Bakfickan har en relativt stor uteservering som lär bli minst lika populär som den isiga Norrlands-faten som serveras i baren om vädret håller i sig.

Sir Tobys
Inga konstigheter här. Sportbaren med 20 TV-skärmar är en samlingsplats för stryktipslördag och MFF:s bortamatcher. Lär bli en samlingsplats i mitten av juni också när Sverige ska försöka ta sig vidare ur VM-gruppspelet.

Interpool
Den klassiska biljardhallen Interpool är också kända för att visa sport. Inget undantag görs vid VM och bilardhallen lär färgas gul och blå. Öppet från 15-01 men på hemsidan läser vi att tiderna är anpassade beroende på när matcherna börjar.

Vinnys
Kvarterskrogen Vinnys är stället för dig som får nog av folkfesten i Folkets Park, ett stenkast därifrån. Här visas fotboll på TV-apparaterna både inomhus och på den skuggiga innergården.

O´learys
Sportbarskedjan visar alla VM-matcher och i Malmö hittar ni baerna på Entré, centralen, Malmö Stadion och Malmö Airport.

Restaurang LeLe
För två år listat som ett av Malmös bästa sunkhak här på Nöjesguiden. Inte mycket har hänt sedan dess men en sak är säker – LeLes visar fortfarande fotboll på TV:n och vi antar att de inte skippar världsmästerskapen.

Restaurang Mascot

Stället på Möllevångstorget som visar landskamper och fotboll i allmänhet. Brukar kunna lösa så att det går att se ifrån uteserveringen också. Ett bra alternativ till Folkets Park.

Ölkaféet
Malmös mest självklara krog när det gäller Malmö FF, men under VM-uppehållet är det med stor sannolikhet något mer gult i de annars himmelsblå nyanserna.

Pizzeria Rex
Klassiska Malmöhaket Rex fortsätter levererar inte bara supergoda veganpizzor, utan även fotbollsmatcher på TV:n i hörnet.

Nya Tröls
Perfekt för dig som helst ser fotboll inomhus. När sommarvärmen ligger i och solen gassar är Tröls bra på att dra ner persiennerna och att flytta fokus till fotbollsduken. 
 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Bistro de Paris Det slår det mig ibland att jag besöker det franska köket för sällan. Köket som brukar vara ett säkert kort med sin bœuf bourguignon som värmer i vinterkylan.

Senaste krogrecensionerna i Malmö

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!