Gallerian öppnar ny restaurang på Regeringsgatan 21

09:36 13 Jun 2019

Den nya restaurangen på Regeringsgatan 21 heter just Regeringsgatan 21. 

Det är Turesgruppen, som bland annat driver Broms och Vetekatten, som står bakom satsningen. Krogen kligger mitt i shoppingdestinationen och på menyn står europeiska rätter med inslag från Asien.
– Vi vill ge Gallerians besökare en helhetsupplevelse och matutbudet är en viktig del av vårt erbjudande. Med sin moderna interiör och välkomponerade meny känns Regeringsgatan 21 som ett bra komplement och vi tror att restaurangen kommer bli en ny mötesplats för matälskare i city, säger Cecilia Åkesson, centrumchef för Gallerian.

Menyn på Regeringsgatan 21 erbjuder ett flertal vegetariska alternativ och storleken på rätterna går från små- och mellanrätter till á la carte. Krogen serverar även brunch på helgerna.
– Turesgruppen har lång erfarenhet av restaurangbranschen och består av genuina matnördar som älskar mat, dryck och service. Vi söker inspiration från hela världen och försöker ligga i framkant vad gäller kommande trender. Gallerians moderna koncept passar oss perfekt och Regeringsgatan 21 är enligt mig Sveriges snyggaste restaurang i en galleria, säger Daniel Malmros, restaurangchef Regeringsgatan 21.

I nuläget har Regeringsgatan 21 öppet fram till klockan 20 på kvällen, men från mitten av september förlängs öppettiderna. Detta sker i samband med Gallerians kommande satsning på ett kvällsöppet restaurangstråk mellan Brunkebergstorg och Kungsträdgården.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!