Detta händer i Fee Fi Fo Fums gamla lokaler

12:51 13 Dec 2017

Undrar du likt många andra vad som egentligen har hänt med Fee Fi Fo Fums gamla lokaler?

Det är bara att vara lugn och sitta ner i båten – vi har svaret! Trots att lokalen i gränden mitt i Rosenlund just nu inte ser så mycket ut för världen är det nu på fredag, den 15 december de slår upp portarna till Boca Boca.

Enligt Nöjesguidens mycket sanningsenliga källa är det en mindre tapasbar det snackas om. Där det ska serveras drinkar och annat gott. Visst håller de öppet längre än grannen Market men tyvärr tar Boca Boca inte över svartfestkänslan efter föregångaren Fee Fi Fo Fum.

– Jag kan avslöja att det kommer skäras högkvalitativ Ibérico-skinka på plats, för den som gillar spanska delikatesser är det här ett måste, säger Joaquín, en av Boca-Bocas ägare. 

Under öppningshelgen står även den australiensiska bartendern AJ "Crab" Gomerly, som gjort sig ett namn i Göteborgs krogliv, för drinkarna. Under några kommande festdagar i december fortsätter Boca-Bocas klubbkvällar och från och med januari kör krogen regelbundna öppettider från onsdag till lördag. 

 
Stad: 
Lokal: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Totale

Visst, man kan tänka vad man vill om Peter Orrmyr efter hans medverkan i dokusåpan Big Brother men är det något han kan så är det mat.

Krogrecension: BOV

Efter en vecka i pizzans hemstad, Neapel, har jag rätt höga krav på deg och tomatsås. Till min stora glädje lyckas BOV perfekt.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!