Då öppnar Bar Central vid Folkoperan

09:57 17 Oct 2023

Sverige, vi har ett datum. 

Efter att ha hållit stängt snart ett år öppnar Bar Central på ny adress. Adressen är som Nöjesguiden tidigare rapporterat om Hornsgatan 72 och närmare bestämt i Folkbarens tidigare lokaler. Den 25 oktober är det officiella öppningsdatumet och förutom ett nära samarbete med intilliggande Folkoperan fortsätter krogen sin satsning på bärs, bland annat genom kvalificerade head tapsters. 
– För oss är kvalité otroligt viktigt och vi är stolta över våra utbildade tapsters som ser till att leverera förstklassig öl på löpande band, säger Robert Rudinski, grundare av Bar Central.

Med kvalificerad head tapster innebär att ha en bartender som genomgått Pilsner Urquells utbildningsprogram för just sådana. 

Bar Central ägs och drivs av förutom Robert Rudinski även Kim Choukri. Sedan den första öppningen har krogen hunnit med nedslag på två adresser, Skånegatan och Birger Jarlsgatan, innan den nu alltså återvänder till Södermalm. 
– Vi är glada över att återvända till Södermalm och vi ser fram emot att äntligen få välkomna tillbaka våra gäster till Bar Central. Det känns väldigt roligt att vi ligger i anslutning till Folkoperan, då vi kan erbjuda besökarna förstklassig mat - och dryck i en härlig miljö och förhöja helhetsupplevelsen, fortsätter Robert Rudinski. 

Bar Central kommer att hålla öppet från 16 på vardagar samt från 13 på helger. 

Läs även: Hamburger Börs öppnar operanattklubb

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!