Bar Central återvänder till Södermalm

Det var i december som Bar Central serverade sin sista centraleuropeiska måltid på Birger Jarlsgatan. Krogen, som även har haft en filial på Södermalm, meddelade emellertid redan då att de kommer att återvända efter sommaren. 

Nu står det klart att platsen blir Hornsgatan och närmare bestämt intill Folkoperan. Nya Bar Central öppnar någon gång hösten 2023.

0 Kommentera

Avlyssnat

Vi såg Mark Levengood med klipp i steget på Västerlånggatan i Gamla Stan. Han pratade med en kvinnlig bekant om Astrid Lindgren.

Det är i La Cucarachas tidigare lokaler på Bondegatan 2 som boxaren, krögaren och tv-profilen Paolo Roberto gör comeback i restaurangbranschen. Med Paolo håller till en början öppet på söndagar i december med italiensk buffé på menyn.

Efter en herrans massa år på Hornsgatan mellan Zinken och Hornstull har Tigern packat ihop och gjort sig redo för flytt. Inom kort öppnar den Thailändska Tigern på nya adress, närmare bestämt på Klara Östra kyrkogata 12 vid T-Centralen.

Det har kommit till vår kännedom att en av världens största energidrycker anordnade popup-nattklubb i garderoben på ett av Stockholms mest prominenta ställen häromveckan. Vi lämnar det där.