Lizzo - Cuz I Love You

Sophie Winberg 00:00 14 Aug 2019

Av någon anledning missade vi denna platta när den kom och det är hög tid att rätta den missen. Cuz I Love You blev nämligen Lizzos biljett till superstardom. Den startade en raketkarriär som bara väntat på att få lyfta, och sedan släppet har Lizzo setts på några av de största scenerna i världen bredvid några av de mest inflytelserika kollaboratörerna just nu. 

Lizzo verkar någonstans mellan hiphop, r&b och pop - gemensamt för alla spår är det självförtroende och den positivitet hon förmedlar. Plattan i sig är inte nödvändigtvis ett mästerverk, något ojämn och ibland lite ofärdig, men den gav Lizzo utrymme i media och online, där hon kunde vinna de hjärtan och värva de fans hon verkligen förtjänar. 

Vi står i startgroparna för vad som kommer att blir en stor karriär. 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Diesel Park West — Let It Melt

Man stöter ihop med en kär gammal vän, en av de där som var bland de viktigaste men som helt försvunnit från radarn. ”Nämen! Det är ju du!” Och mot logikens alla lagar har båda tid för en fika eller en öl, just där och då! Så fantastiskt kul!

Alex Cameron — Miami Memory

Intelligens. I en tid när det offentliga samtalet styrs av utstuderat dumma twitterstormar i syfte att devalvera både sanning och logik är det nästan överväldigande att stöta ihop med någon som är lugn, resonabel och intelligent, och som inte bara är beredd att stå för alla de egenskaperna utan som dessutom samtidigt är underhållande sällskap. Någon som Alex Cameron.