Lizzo - Cuz I Love You

Sophie Winberg 00:00 14 Aug 2019

Av någon anledning missade vi denna platta när den kom och det är hög tid att rätta den missen. Cuz I Love You blev nämligen Lizzos biljett till superstardom. Den startade en raketkarriär som bara väntat på att få lyfta, och sedan släppet har Lizzo setts på några av de största scenerna i världen bredvid några av de mest inflytelserika kollaboratörerna just nu. 

Lizzo verkar någonstans mellan hiphop, r&b och pop - gemensamt för alla spår är det självförtroende och den positivitet hon förmedlar. Plattan i sig är inte nödvändigtvis ett mästerverk, något ojämn och ibland lite ofärdig, men den gav Lizzo utrymme i media och online, där hon kunde vinna de hjärtan och värva de fans hon verkligen förtjänar. 

Vi står i startgroparna för vad som kommer att blir en stor karriär. 

Skivbolag: 
Artist: 

Fler musikrecensioner

Maple & Rye - For Everything

For Everything är en långsam skiva som drar inspiration från Australien, en geografisk plats som sällan uppmärksammas inom de genrer som jag rör mig bland. I min värld tycks endast Londons mörka tvärgator och södra USAs motorvägar existera. Men Maple & Rye menar att deras verk är lika omväxlande som det australiensiska landskapet - urban stadsmiljö möter öken, möter regnskog möter berg.