Sjöstaden Skybar inför krognanny

Redaktion 22:46 28 Apr 2024

Passar barnen medan du käkar brunch. 

På Sjöstaden Skybar serveras helgbruncher 102 meter ovan mark lördagar och söndagar. Så långt är allt precis som vanligt. Det ovanliga med restaurangen är emellertid att den erbjuder såväl en restaurangnanny som ett pysselrum.
- Vi är en skybar och designkrog, men försöker vara så barn- och familjenvänliga vi kan. På helgerna, vid SkyBrunch, har vi alltid en restaurang-nanny på plats och ett pysselrum. Här kan barnen leka, rita, spela spel och se på film tillsammans i ett eget chambre séparée för de yngsta. Nannyn ger barnen uppmärksamhet, hjälper dem med olika pyssel och har översikt. Vi tänker att om barnen mår bar så mår föräldrarna också bra. Behovet är stort, vi har ofta fullbokat, och är glada över att uppfattas som en familjedestination, säger Dan Darmetko på Sjöstaden Skybar.

Utöver nanny och pysselrum erbjuder krogen en speciell barnmeny. Det finns även en Sharing-meny där du som gäst kan välja mellan små och stora rätter som är enkla att dela med familjen. I pysselrummet arbetar Della Dufour som restaurangnanny via företaget Nanny by Tellus.
- I vanliga fall så arbetar jag som barnvakt åt en enskild familj, men jag jobbar även som restaurang-nanny på Sjöstaden Skybar. Här finns massor av kul och kreativa saker att göra så barnen brukar stanna ganska länge i pysselrummet. Det märks att de gillar att det finns något som är skapat enbart för dem och att restaurangen inte bara är ett vuxenställe. Min roll är att se till att de har det bra medan föräldrarna njuter av brunchen i lugn och ro, säger Della Dufour.

Sjöstaden Skybar ligger på Hammarby Allé 12b och Skybrunch håller öppet varje lördag och söndag året runt mellan klockan 12-15, utöver semestermånaderna. Pysselrum och nanny är öppet till klockan 16 och kostnadsfritt för restaurangens besökare.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!