Two Schmucks till Sverige

09:27 13 Dec 2018

Som en del av BCA Week 2018 gästar baren Two Schmucks Stockholm.

Two Schmucks huserar till vardags i Ravalkvarteren i Barcelona, och startade som ett popup-koncept signerat Moe Aljaff och Aj White. Utmaningen var tydlig, att öppna en bar helt utan externt kapital i ett land vars språk ingen av grundarna pratade.

Efter ett halvårs slit där båda grundarna kört långpanna sex dagar i veckan hade de slutligen möjligheten att anställa ytterligare personal, och ett år senare är baren ett välkänt vattenhål i miljonstaden.

Lördagen den 15 december gästar de Hobo Hotel i Stockholm och gör ett gästspel på 5emman, som en del av BCA Week 2018. Gästspelet börjar klockan 23 och håller på till stängning.

Läs mer på facebookeventet.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

De kan vinna BCA 2019

Nomineringarna till årets upplaga av Bartenders' Choice Awards är här. De är bäst på den svenska barscenen – om bartendrarna själva får välja.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!