Arkivbild. Foto: Linus Hellström.

Pöl Harbour har blivit med bar

11:03 8 Jun 2018

Gänget bakom Café Varvet på Brännö startar Café Fluß.

I och med att trycket växer nere i Jubileumsparken, där det allmänna badet Pöl Harbour ligger, ökar också behovet av mat och dryck till de drygt 60 000 gästerna som varje år besöker pölen. Detta behov ska gänget bakom hyllade Café Varvet stilla.

Café Fluß kommer fortsätta spinna vidare på den känsla av utlandet som infann sig på Brännö. Här ska både gamla och unga trivas och serveringen som ska rymma flera hundra gäster ska bli en naturlig förlängning av parken. Allt från glass, bra kaffe, enkla men goda huvudrätter till somriga cocktails, lokalbryggd öl och ekologiskt vin.
I det stora hela vill vi skapa en Europeisk känsla som går hand i hand med vår musikprofil som får området att leva tillsammans med bad, lekplats och bastu, beskriver de själva Café Fluß.

Trots att Jubileumsparken öppnade redan i början av maj dröjer det till och med efetr midsommar som den fullskaliga restaurangen slår upp portarna.

Läs även: Här ser du fotbolls-VM 2018: Göteborg edition

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

I ett antal år har Erik Sundfeldt och Lars Olsson med gäng, försett göteborgare med wontons, bao och en massa sugarsnaps. När den fjärde Dubbel Dubbel-restaurangen skulle öppna var hajpen enorm. Lokalen är dubbelt så stor som de tidigare och med ett läge i ett fd. rätt så “ruffigt” område. De som längtade mest efter the grand opening var trots allt GP som efter år av sunkiga mackor från Netto skulle få vällagad lunch – och det fick dem, men middagsgästerna fick vänta lite längre. 

Krogrecension: Bistro Odette

Bistro Odette är litet, men det inte minimalt. Här är det istället familjärt och hemtrevligt på ett sätt jag inte är van vid. Det personliga är återkommande här. Arbetsstyrkan består av de två ägarna, paret Emma och Mathias. Den ena har många strängar på sin lyra och agerar både kock och när behovet finns även servitör. Den förstnämnda är allt i allo – hovmästare, sommelier och servitör.  

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!