Terrassen på Grand Hôtel har tillsammans med champagnehuset Ruinart och Mathias Dahlgren utvecklat ett nytt restaurangkoncept lagom till sommaren 2021.
Sydeuropeisk atmosfär med skaldjur på tallriken och champagne i glasen är vad som står i fokus för terrassens nya sommarsatsning.
– Det ska vara avspänt och välkomnande att slå sig ner på Terrassen. Tillsammans med Ruinart, som vi har ett nära samarbete med sedan tidigare, får Terrassen en ännu tydligare profil och i kombination med övriga restauranger i huset kan vi erbjuda våra gäster något för alla tillfällen, säger Karl Persson som är Food and Beverage Manager på Grand Hôtel.
Nytt för i år är även att Mathias Dahlgren har varit med och arbetat fram matkonceptet. Denna består till stor del av skaldjur men också varma och kalla sallader som ackompanjeras av grillade råvaror som flankstek, kyckling, och halloumi. All tillagas i det nybyggda uteköket som är placerat på Terrassen.
Grand Hôtels terrass håller öppet från kl 15 på vardagar och kl 12 på helger.
Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 06, 2021.