Nytt koncept på Grand Hôtels terrass

09:24 31 May 2021

Terrassen på Grand Hôtel har tillsammans med champagnehuset Ruinart och Mathias Dahlgren utvecklat ett nytt restaurangkoncept lagom till sommaren 2021.

Sydeuropeisk atmosfär med skaldjur på tallriken och champagne i glasen är vad som står i fokus för terrassens nya sommarsatsning. 
– Det ska vara avspänt och välkomnande att slå sig ner på Terrassen. Tillsammans med Ruinart, som vi har ett nära samarbete med sedan tidigare, får Terrassen en ännu tydligare profil och i kombination med övriga restauranger i huset kan vi erbjuda våra gäster något för alla tillfällen, säger Karl Persson som är Food and Beverage Manager på Grand Hôtel.

Nytt för i år är även att Mathias Dahlgren har varit med och arbetat fram matkonceptet. Denna består till stor del av skaldjur men också varma och kalla sallader som ackompanjeras av grillade råvaror som flankstek, kyckling, och halloumi. All tillagas i det nybyggda uteköket som är placerat på Terrassen.

Grand Hôtels terrass håller öppet från kl 15 på vardagar och kl 12 på helger.

Stad: 
Kategori: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 06, 2021.

0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Petri

Petter Nilsson har tidigare bland annat ansvarat för driften på Spritmuseums restaurang och drivit restauranger i södra Frankrike.

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!