Foto: Lucas Frisk Bergqvist

MJ’s har fått en ny mood manager

10:10 21 Feb 2020

Det lönar sig att hänga i baren. Den flitiga MJ’s-besökaren Karolina Friberg går in och tar över den prestigefyllda rollen som mood manager efter Hedda Wenster, som dock blir kvar på MJ’s.

Har du sett vit rök puffa upp ovanför en av skorstenarna på Gamla Väster? I så fall beror det på att MJ’s har utropat en ny Mood Manager. 

Karolina, hur fick du jobbet? 
Ja du, det får du fråga mina chefer. Jag gissar på att det är för att jag är duktig på att springa stafett i dumsnuteri, att jag är omhändertagande och organiserad. Hedda och Laban har sagt att jag nog har bott här mer än de båda. Jag är en person som älskar detaljer och överraskningar och det går helt i linje med MJ’s. Jag älskar överraskningar och dumma grejer planerade i minsta detalj. Sen har jag ju vikarierat för Hedda under en period i höstas, så jag är lite varm i kläderna. 

Karolina Friberg har ett spännande cv. Senast kommer hon från Doc Lounge, men har en bakgrund inom media och kommunikation med specialisering på sociala medier. Dessutom ligger hon bakom multiverktyget Onecut, som idag säljs på Clas Ohlson. Kul kuriosa va? 
– Jag har många strängar på min lyra men det finns fortfarande en röd tråd med just kommunikationen och mötet med slutkund. Den här möjligheten var extra spännande eftersom jag ville arbeta mig närmare det personliga mötet. Jag jobbar med att leverera bra stämning och se till att folk är nöjda och har det bra. 

Skulle jag berätta för min farmor att jag fått ett nytt jobb som mood manager, skulle hon rynkat på ögonbrynen och återgått till V75. Vad gör egentligen en mood manager? 
– I huvudsak planerar och koordinerar jag kul events och happenings. Jag ser till att leverera håll käften-bra stämning. Sen är jag bokare också och bokar band och events. Det är som att planera kräftskiva hemma, men man gör det på en venue, säger Karolina Friberg.

 

”Man kan lita på att jag styr skutan till Nordeuropas trevligaste kväll.”

 

Tuff fråga, men vad ska du göra bättre än Hedda?
– Det är stora skor att fylla. Men jag hoppas att jag kan gå in här nu med ny energi. Det är nog det tråkigaste svaret någon sagt någonsin. Men jag vill att folk ska känna att MJ’s är en säker plats att gå till för att aldrig veta var kvällen ska sluta. De spontana kvällarna är de roligaste. Det enda man ska kunna förvänta sig är att man kommer ha jävligt kul och att man sätter kaptenshatten på mig. Man kan lita på att jag styr skutan till Nordeuropas trevligaste kväll. 

Om du hade hur mycket pengar som helst och fick göra vad du ville under en kväll på MJ’s, vad hade du gjort då? 
– Den är given för mig. Jag hade rivit av en Up in Smoke Tour 2 med Dr Dre, Snoop Dogg, Ice Cube, Eminem och hela gänget. Det hade varit drömmen. I år är det ju 20-årsjubileum också. Det hade varit det absolut sjukaste.  

Läs även: Malmös första mood manager.

Stad: 
Kategori: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 03, 2020.

0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Krogrecension: Sushi Rebellion

I våras skrev vi om faktumet att antalet sushirestauranger som poppade upp i Malmö höll god takt med antalet barn som förlöstes i babyboomen på 40- till 60-talet. Sushi Rebellion var en av dessa, som vi dessutom uppmärksammade i samband med att det blev klart att man skulle slå upp portarna. 

Senaste krogrecensionerna i Malmö

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!