Max inför bordsservering på samtliga restauranger

14:45 30 Mar 2020

Nu lanserar hamburgerkedjan Max bordsservering tillsammans med den nya lösningen bilservering, som möjliggör helt kontaktfri beställning.

Från och med idag kommer Max gäster att kunna få maten utburen till sin bil på parkeringen, till bordet man sitter vid i restaurangen eller på uteserveringen. Beställningen sker digitalt och utbärningen läggs till som ett kostnadsfritt tillval i kommentarsfältet.
– Vi vill alltid vara först med lösningar för våra gäster och i de här tiderna är valmöjlighet och anpassning a och o. Jag är glad över att vi kan leverera nya alternativ så snabbt, säger Christoffer Bergfors som är vice koncernchef på MAX.

För några veckor sedan lanserade MAX även en meny som speciellt framtagen för hemkörning. Nu kommer burgaren DeliVery Cheezy tillsammans med hela övriga menyn att tas ut i alla kanaler, och man kommer därmed kunna beställa den även som take away och drive in.
– DeliVery Cheezy utvecklas till en Very Cheezy, säger Christoffer Bergfors. Den specialanpassade burgaren har seglat upp som en favorit och nu när många av gästerna vill ta med sig maten passar det bra med en burgare som är extra god när den har fått gotta till sig. Personligen beställer jag ofta extra ost, men det behövs inte för den här burgaren.

Läs mer om hur krögarna hanterar krogkrisen.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!