Malmö/Lunda-priset: Krog

16:15 17 Dec 2014

Här är det absolut bästa Malmö och Lund hade att erbjuda under 2014 i kategorin Krog. Se alla nomineringar till Malmö/Lunda-priset 2014 här

Lyran

Kocken Jörgen Lloyd lämnade Mrs Brown efter många års trogen tjänst och skapade sitt eget lilla ställe. Och ända sedan Lyran öppnade har det varit fullproppat med folk som äter sagolika rätter med pricksäkra smaker skapade av råvaror från bygden. Dessutom lärde vi oss att det går att servera vallmofrön till nästan allt.

Bantorget 9

Att komma tvåa i Sveriges Mästerkock är inget nederlag om det kan resultera i en krog så fin som denna. Äntligen är det styr på Bantorget 9 igen och numera kommer vi gärna hit för de högklassiga mellanrätterna och den lantromantiska miljön. Dessutom är personalen så himla charmig.

Tempo

Tempo öppnade igen och alla jublade. Nu kan vi återigen samlas kring ölkranarna och äta den typiska Tempomaten bestående av klassiska husmanssmaker uppdaterade till modern tid. Personalen är ny, men allt annat är precis som vanligt och det är precis så vi vill ha det.

Samtliga nomineringar till Malmö/Lunda-priset hittar du här.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Krogrecension: Sushi Rebellion

I våras skrev vi om faktumet att antalet sushirestauranger som poppade upp i Malmö höll god takt med antalet barn som förlöstes i babyboomen på 40- till 60-talet. Sushi Rebellion var en av dessa, som vi dessutom uppmärksammade i samband med att det blev klart att man skulle slå upp portarna. 

Senaste krogrecensionerna i Malmö

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!