Malmö/Lunda-priset: Nöjesförbättrare

17:03 17 Dec 2014

Här är det absolut bästa Malmö och Lund hade att erbjuda under 2014 i kategorin Nöjesförbättrare. Se alla nomineringar till Malmö/Lunda-priset 2014 här

Foto: Olle Enqvist

MAD i Malmö

Den ambulerande middagsklubben har tagit oss runt i Malmö samtidigt som vi avnjuter massa härlig mat som får oss att jubla. Under 2014 har de bjudit på middagar i Folkets Park, STPLN och i olika klädbuti- ker. Tack Anna och Johanna för att vi får njuta av vår stad på sätt vi aldrig gjort!

FC Rosengård

Med nytt namn fortsätter FC Rosengård att vinna SM-guld och allas våra hjärtan. Klubben är ett av de mest framgångsrika i svensk damfotbolls historia och fortsätter sätta Malmö på kartan genom att vinna matcher i Champions League. Dessutom driver de projekt för att främja unga talangfulla fotbollstjejers utvecklingsmöjligheter, hur fint är inte det?

David Stenbeck

Efter en tid i exil har David Stenbeck återvänt till Malmö och har redan börjat skaka om stadens litterära scen. Han ligger bakom det webbaserade projektet Rymden, har nyligen startat bokförlag och börjat hålla litteraturklubbar på Inkonst. Vi kan inte vara annat än nöjda.

Samtliga nomineringar till Malmö/Lunda-priset hittar du här.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Malmö/Lunda-priset 2014: Konst

Här är det absolut bästa Malmö och Lund hade att erbjuda under 2014 i kategorin Konst. Se alla nomineringar till Malmö/Lunda-priset 2014 här.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!