Hej då, Nivå!

13:20 1 Feb 2011

Det var ett tag då vi samlades, under onsdagsnätter, och fullständigt festade sönder Nivås lokaler. Det var trångt, svettigt och det luktade billig dateparfym om damerna och Partille om killarna.

Men det var en oslagbar stämning av okomplicerad glädje och fest. Men det står nu klart att ett av Göteborgs mest populära etablissemang går i graven. Efter drygt 15 år på Kungsportsavenyn 9 har det omsider blivit dags för den allra sista dansen med Nivå. Efter helgen påbörjar ägaren Stureplansgruppen istället färdigställandet av två helt nya – i skrivande stund hemliga – nöjeskoncept i lokalerna.
Årets första vecka blev Nivås sista. Under den veckan festades det för fulla muggar och nu väntar en spännande ombyggnation i lokalerna innan det så småningom under året avslöjas en ny nöjesupplevelse för Avenyn.
– Vi vill rikta ett stort tack till alla fantastiska gäster som gjort Nivå till en sådan succé genom åren. Lokalerna har en stor potential och vi är övertygade om att ingen kommer att bli besviken på den kommande nysatsningen, försäkrar Johan Bonnier, utvecklingschef på Stureplansgruppen.
 

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Bikt

När fyra rutinerade krogrävar slog sina påsar ihop blev resultatet restaurang Bikt.

Ilse Grøn Krog

Inklämt på långsidan av biografen Kaparen, vid Stigbergstorget, vätter krogen med uteservering mot Sjöfartsmuseets uppdaterade förträdgård.

Signum

Det är en snårig väg att färdas för att ta sig till Thomas Sjögrens nya restaurang. Men det är det värt.