Chouchou knyter till sig vegokungen nummer ett.
Under hösten 2021 öppnar Robert och Douglas Hållstrand den nya satsningen Chouchou i Moodgallerian. Krogens fokus ligger på grönt, och ambitionen är att det i förlängningen ska bli en kedja.
– Inspirationen kommer från Los Angeles och New York, restauranger som är centralt placerade i en pulserande stad men som erbjuder en egen värld med ett veganskt och unikt matkoncept. En urban och spännande oas dit alla är välkomna för att njuta av miljön lika mycket som av maten, säger Robert Hållstrand.
Nu ansluter kokboksförfattaren och entreprenören Gustav "Jävligt gott" Johansson till satsningen, i rollen som kulinarisk ledare.
- När jag fick erbjudandet av Robert att ansluta till teamet runt restaurang ChouChou så var det ett enkelt beslut. Deras och min matfilosofi matchade perfekt. Vi vill båda vill göra det lätt för folk att äta hållbar och växtbaserad mat genom att fokusera på att göra det så gott och enkelt som möjligt, säger Gustav Johansson.
Målsättningen med Chouchou är att det ska bli åtminstone 20 restauranger inom två år.