I höst öppnar den gröna restaurangen Chouchou i Mood Stockholm. Nu ansluter två namn till satsningen.
Det är Klara Lindahl Nord och Sascha Zacharias som kommer att vara med att bygga Robert och Douglas Hållstrands krogsatsning i Moodgallerian. Krogen, som går under namnet Chouchou, kommer ha ett stort fokus på det gröna.
- ChouChou är slang på franska för ”älskling” eller ”käraste”. Chou betyder egentligen kål, men används också som ett gulligt smeknamn på någon man älskar. Namnet känns perfekt till den här platsen där växtbaserad mat kommer stå i fokus i en miljö som både är lekfull och välkomnande, säger Robert Hållstrand.
Klara Lindahl Nord blir restaurangchef medan Sascha Zacharias får en bred roll som bland annat värdinna och eventansvarig. Till ChouChou plockar Klara med sig inspiration från tid hon bott utomlands, bland annat Los Angeles och New York.
– ChouChou blir den första restaurangen i sitt slag där alla kan äta 100% växtbaserat utan att sakna något. Vi vill fylla det stora utrymmet som finns idag mellan torr ”hälsomat” och ohälsosam ”skräpmat” och skapa en plats dit du kan ta din pappa, dina arbetskamrater, kompisgäng, sambo eller tinderdate. Alla kommer gå därifrån lyckliga.
Chouchou öppnar i höst på våning tre.