De ansluter till bröderna Hållstrands nya krog

11:01 24 Jun 2021

I höst öppnar den gröna restaurangen Chouchou i Mood Stockholm. Nu ansluter två namn till satsningen. 

Det är Klara Lindahl Nord och Sascha Zacharias som kommer att vara med att bygga Robert och Douglas Hållstrands krogsatsning i Moodgallerian. Krogen, som går under namnet Chouchou, kommer ha ett stort fokus på det gröna. 
- ChouChou är slang på franska för ”älskling” eller ”käraste”. Chou betyder egentligen kål, men används också som ett gulligt smeknamn på någon man älskar. Namnet känns perfekt till den här platsen där växtbaserad mat kommer stå i fokus i en miljö som både är lekfull och välkomnande, säger Robert Hållstrand.

Klara Lindahl Nord blir restaurangchef medan Sascha Zacharias får en bred roll som bland annat värdinna och eventansvarig.  Till ChouChou plockar Klara med sig inspiration från tid hon bott utomlands, bland annat Los Angeles och New York.
– ChouChou blir den första restaurangen i sitt slag där alla kan äta 100% växtbaserat utan att sakna något. Vi vill fylla det stora utrymmet som finns idag mellan torr ”hälsomat” och ohälsosam ”skräpmat” och skapa en plats dit du kan ta din pappa, dina arbetskamrater, kompisgäng, sambo eller tinderdate. Alla kommer gå därifrån lyckliga.

Chouchou öppnar i höst på våning tre. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Petri

Petter Nilsson har tidigare bland annat ansvarat för driften på Spritmuseums restaurang och drivit restauranger i södra Frankrike.

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!