Egg öppnar popup-restaurang under designveckan

10:28 1 Feb 2018

Det finska restaurangkonceptet EGG har siktet inställt på Stockholm.

Under Stockholm Design Week öppnar finska Egg tillsammans med designhuset Made by Choice upp en popup-restaurang i Gamla Stan. Egg har ambitionen att förnya snabbmatskulturen med lokalproducerade omeletter, och bakom konceptet står Michelinkrögaren Joni Toivanen.

Egg har idag tre restauranger i Helsingfors, och på menyn står omelettern med olika fyllningar bestående av allt ifrån vildsvin till tofu, grönsaker och fisk.
– Vi tror att den finska omeletten kan komma att bli ett omtyckt och hälsosamt snabbmatsalternativ även i Stockholm, säger Ossi Paloneva som är köksmästare på och medgrundare till Egg. En viktig del i konceptet Egg är att genomföra våra idéer tillsammans med andra som delar vår filosofi om hållbarhet, enkelhet och kvalitet.

Restaurangen håller öppet för allmänheten på Kornhamnstorg 49 den 9-10 februari mellan 9-21. 

Läs även: Allt du behöver veta om Eataly.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Grus Grus

Att Grus Grus vid Odenplan bär släktskap med Tranan märks inte bara på läget, utan bland annat också namnet då detta är den latinska benämningen på fågeln.

Rawbata

Rörstrandsgatan har alltid varit ett restaurangstråk att räkna med, och det senaste halvåret har det nästan blivit fånigt.

Mr Voon

Med Mr Voon på plats finns inte ett spår kvar av de brister som Mother tidigare bar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!