Egg öppnar popup-restaurang under designveckan

10:28 1 Feb 2018

Det finska restaurangkonceptet EGG har siktet inställt på Stockholm.

Under Stockholm Design Week öppnar finska Egg tillsammans med designhuset Made by Choice upp en popup-restaurang i Gamla Stan. Egg har ambitionen att förnya snabbmatskulturen med lokalproducerade omeletter, och bakom konceptet står Michelinkrögaren Joni Toivanen.

Egg har idag tre restauranger i Helsingfors, och på menyn står omelettern med olika fyllningar bestående av allt ifrån vildsvin till tofu, grönsaker och fisk.
– Vi tror att den finska omeletten kan komma att bli ett omtyckt och hälsosamt snabbmatsalternativ även i Stockholm, säger Ossi Paloneva som är köksmästare på och medgrundare till Egg. En viktig del i konceptet Egg är att genomföra våra idéer tillsammans med andra som delar vår filosofi om hållbarhet, enkelhet och kvalitet.

Restaurangen håller öppet för allmänheten på Kornhamnstorg 49 den 9-10 februari mellan 9-21. 

Läs även: Allt du behöver veta om Eataly.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!