De är Årets Affärskrog 2018

20:00 27 Nov 2018

Restaurang Bonnie's på Bank Hotel får årets utmärkelse av Dagens Industri och DI Weekend. 

Stureplansgruppen öppnade Bank Hotel tillsammans med restaurangen Bonnie's i augusti 2018, och ingen har nog kunnat undgå spargrisen i guld och choklad som krossats på i princip varenda instagramkonto värt namnet. Nu föräras krogen titeln som Årets Affärskrog 2018.
 Vi har haft som mål i många år att någon gång vinna det här priset och vi är väldigt glada att vi gjort det med just Bank Hotel. Det ger ett signalvärde som är oerhört starkt. Det här är som att vinna en Oscar i restaurangbranschen, säger Stureplansgruppens huvudägare och vd Vimal Kovac.

Motiveringen för årets pristagare lyder som följer: 
"I den gamla bankhallen förenas klassisk lyx med gangsterromantik. Här samlas gräddan av svenskt näringsliv för att krossa spargrisar i guld och choklad."

Årets Affärskrog har delats ut årligen sedan 1983, då restaurang Johanna i Göteborg tog emot den allra första plaketten. 

Läs mer om Bank Hotel.

 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Bistro de Paris Det slår det mig ibland att jag besöker det franska köket för sällan. Köket som brukar vara ett säkert kort med sin bœuf bourguignon som värmer i vinterkylan.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!