Airbnb för middagar – Avenyfamiljen lanserar AirDine

09:56 18 Sep 2015

Vill du äta med främlingar? Nu testar krogkoncernen Avenyfamiljen sin app AirDine, som ska fungera som ett Airbnb för middagar.

Airbnb har blivit en viktig aktör sedan de startade 2008. Med sina 1,5 miljoner möjliga boenden i 190 länder ger de lika mycket glädje till sina användare, som hotellbranschen huvudvärk. Det finns redan ett antal aktörer som försökt applicera framgångsreceptet på middagsbjudningar, men än verkar ingen riktigt ha fastnat. Nu ger sig alltså göteborgska krogkoncernen Avenyfamiljen in i spelet. 


Just nu betatestas appen AirDine i Göteborg, och i början av nästa år lanseras den på riktigt. Tanken är att användare ska kunna lägga ut annonser där de erbjuder andra måltider i sina hem. De potentiella gästerna får information om vad de ska äta och till vilket pris, och gör därefter en intresseanmälan. 

Avenyfamiljen driver sedan tidigare ett antal klubbar och restauranger, så som Yaki-Da, Levantine och samtliga ställen på Långgårdarna på Tredje Långgatan. Vill du vara med och testa appen i Göteborg nu i höst? Ansök på AirDines hemsida.

Bild: AirDine. Läs också: Airbnb gör innerstadshemmet kommersiellt.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Bang Matbar

Hål-i-väggenhaket är både en bar och restaurang med fullt av folk när Nöjesguiden stiger in.

Mestiza

På Skanstorget ligger restaurang Mestiza som, med sina sydamerikanska och spanska smaker, är en medelsvenssons våta dröm.

Senaste krogrecensionerna i Göteborg

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!